Kozmetika

Eljött az Énidőm

Szolgáltatásunkról

Üzletünben Charlotte Meentzen kozmetikumokkal dolgozunk. Charlotte Meentzen gyógynövény kozmetikumok bőrgyógyászok által tesztelt kitűnő minőségű, jól bevált termékek egész családját vonultatja fel különböző készítmények formájában. A természetes hatóanyagokból álló tejek, tonikok, krémek, maszkok, pakolások, ampullák minden bőrtípusra megtalálhatóak. Ezek a készítmények minden szempontból megfelelnek még az érzékeny bőr követelményeinek is, nem tartalmaznak semmiféle allergén anyagot.

A Charlotte Meentzen gyógynövény kozmetikumok hatóanyagai és összetevői megfelelnek az INCI nemzetközi és EU szabványoknak. Az alapanyagok kiváló minőségéért neves gyártók kezeskednek. Termékeink az USA-ban működő CFTA által is elfogadottak.

A Charlotte Meentzen Krautervital Kosmetic Gmbh készítményeinek tesztelése során állatkísérleteket nem végez!

TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIA – elektroporáció

Látványos bőrfiatalítás!

Nem szívesen megy plasztikai sebészhez?

Drága krémeket vásárol, de nem tudja, hogy csak a bőr felső rétegét kezeli?

Próbálja ki a mezoterápiát!

Hiarulonsavas arcfeltöltés mezoterápiával!

Botox hatású mezoterápia, Anti-ageing mezoterápia, Face lift mezoterápia, C-vitaminos mezoterápia, vagy egyéb a bőrtípusnak megfelelő koktélokkal!!!!

A mezoterápiás készülékkel orvosi tisztaságú hatóanyagokat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe. A koktélok nem tartalmaznak színezékeket, tartósítószert, illatanyagot, paraffin származékokat, allergéneket! Alkalmas bőrfeltöltésre, ráncfeltöltésre és szarkalábak megszünetésére. Nyak, dekoltázsfiatalítására, és hajproblémák kezelésére, kézfej ápolására, pigmentfoltok halványítására. Aknés vagy szeboreás bőr kezelésére, mélyhidratálásra. Használjuk testkezelésekre,zsírbontásra hatékony a striák, cellulit és hegkezelésre.

Az új technológiával rendelkező gép az elektroporáció és az elektroforézis együttes hatását kombinálja így az aktív 100%-os tisztaságú hatóanyagok mélyen felszívódnak és hihetetlen eredményt produkálnak. Az elektroporáció pulzáló áram segítségével igen kis méretű "csatornákat" nyit a bőrben, amiken keresztül a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe jutnak, így fecskendő nélkül is átjutnak a sejtmembránon, táplálva a bőr mélyebb rétegeiben levő sejteket is. Ezek a tápláló csatornák a bőrben néhány másodpercig vannak nyitva, ami elég a hatóanyagok bejutására, utána bezáródnak.

A kollagén rostok aktivált és sokszori összehúzása rövid távú bőrfeszesítést eredményez. Az izommunka serkenti a szöveteket, hogy kollagént termeljen és a fibroblaszt sejtek dolgozzanak. A bőrfiatalítás során főként hyaluronsavat, antioxidánsokat, vitaminkom plexeket juttatunk be a bőr hám és irharétegeibe. Ez mélyen hidratálja a bőrt, kisimulnak a ráncok. A vízhiányos bőrt feltölti. Feszesíti az arcbőrt a kollagén és elasztin termelődés fokozásával. Antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatot. A bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé és sugárzóbbá válik, a ráncok látványosan csökkennek.

A kezelés nem fájdalmas. A mezoterápia kúraszerű alkalmazása javallott. Heti 1-szer legalább 6 héten keresztül.

Az arcfiatalító kezeléseknél a mezoterápia mikrodermabrázióval kombinálva a leghatásosabb.